Sodobni življenjski slog v kuhinji

Sodobni življenjski slog v kuhinji

Visokokakovostne kuhinje po meri, ki s svojo funkcionalnostjo izpolni vse vaše ideje in vas prepriča z inovativnim, revolucionarnim dizajnom ter je sinonim za trajno in sodobno življenje v kuhinji! Novo, moderno in popolnoma po vaši meri in za vaš življenjski slog.
Naše kuhinje združujejo visokokakovostne materiale in domačnost z željo po učinkovitosti in novi tehnologiji. Popeljali vas bomo na potovanje skozi vašo sanjsko kuhinjo kot vznemirljivo pot in odkrili boste nemogoče – dobrodošli! Novo, moderno in popolnoma po vaši meri in za vaš življenjski slog.
Predstavljamo vam kako sodobno in trajnostno opremiti svojo kuhinjo - doživite sodoben življenjski slog s kuhinjami NOBEL.

Z lahkoto reciklirajte!

Za ločevanje odpadkov in recikliranje v sodobni kuhinji vam nudimo veliko različnih možnosti. Ločevanje odpadkov nikoli ni bilo tako preprosto in po vaši meri!

Priprava gazirane vode - Grohe Blue Home®

Gazirana voda iz pipe kar v vaši kuhinji! Z Grohe Blue Home je to vse mogoče. Sistem Grohe Blue Home® se popolnoma vgradi v vašo kuhinjo in vam omogoča filtrirane vode, obogatene s CO₂, neposredno iz vaše pipe.

 

Gardening Box

Si želite gojiti svežo mikrozelenjavo vse leto kar v svoji kuhinji? Gardening Box vam to omogoča – z LED Grow svetlobo, avtomatičnim prezračevanjem in pametnim nadzorom dnevnega in nočnega cikla. Faza rasti traja od sedem do deset dni, odvisno od vrste rastline in jo je mogoče celo spremljati in nadzorovati z aplikacijo. Mikrozelenjava ima intenzivnejši okus kot popolnoma vzgojena zelenjava. Vsebujejo celo več vitaminov in hranil ter so prava paša za oči.



Shramba kar v predalu

Predal idealen za shranjevanje zelenjave, kruha in podobno. Dolgotrajen učinek svežine zahvaljujoč rešetkastemu dnu in zračenju. Živila zdržijo dlje, če so pravilno shranjena, kar povečuje njihovo trajnost. Shramba je idealna enota za shranjevanje zelenjave, kruha in ostalih živil. Plastična škatla z vstavljenim mrežastim dnom, ki zagotavlja dobro zračenje, nudi idealne pogoje za shranjevanje – da zelenjava dlje ostane sveža in hranljiva.

Nazaj na spletni dnevnik